Over ons

NutriCount Online is een idee van Scriptum communicatie over voeding. Wij, de diëtisten en voedingskundigen van Scriptum communicatie over voeding, maken veel voedingswaardeberekeningen. We berekenen bijvoorbeeld de receptuur voor veel bekende culinaire tijdschriften en kookboeken. Ook berekenen we regelmatig dag- en weekmenu’s voor opdrachtgevers in de voedingsmiddelenindustrie. Jarenlang was er voor het berekenen van de voedingswaarden een goed werkend programma voorhanden (het oude 'Becelprogramma'). Dit programma bestaat niet meer en de versies die nog in omloop zijn, zijn verouderd. We zijn daarom op zoek gegaan naar een vervangend programma. Maar geen van de bestaande programma’s kon volledig voldoen aan de eisen die wij er aan stelden: 

  • gemakkelijk in gebruik
  • database met actuele voedingswaardegegevens
  • zelf aan te vullen database
  • overzichtelijk
  • compleet
  • niet duur

Uiteindelijk hebben we besloten zelf een programma te laten ontwikkelen voor eigen gebruik, geheel naar onze wensen. Daarvoor is Ternair ingeschakeld. Intussen werken we al geruime tijd met het programma, naar onze tevredenheid. We zijn er zo tevreden en enthousiast over dat we andere voedingsprofessionals die voedingswaardeberekeningen doen dit programma niet willen onthouden. Daarom bieden we het programma nu onder de naam NutriCount Online te koop aan. Wij hopen dat iedereen er net zoveel gemak van ondervindt als wij.
Ga je het programma gebruiken en heb je suggesties, vragen of ideeën. Laat het ons weten via info@nutricount.nl. We gaan er mee aan de slag.

 
 
 

 

Voordat je bestelt, kun je hier eerst de algemene voorwaarden lezen die horen bij onze levering.

Contactgegevens:

De Meent 31,
3927 GL Renswoude

T 0318-574973

e-mail adres: info@nutricount.nl 

KVK nummer: 30258420

BTW nummer: NL800427105B01